Beirholms Univers

Beirholms verden: Finder den gyldne tråd i din tekstilforretning

Beirholms Univers

Beirholms verden: Finder den gyldne tråd i din tekstilforretning

Beirholms Væverier har en vision om at blive den foretrukne tekstilleverandør til leasingvaskerier i Europa.

Det er vores mission at være førende på de højtydende tekstiler, der kommer til at præge industriens udvikling i fremtiden.

Alle produkter fra Beirholm skal være med til at optimere leasingvaskeriets forretning. Dels ved at leve op til markedets krav om design, kvalitet og funktionalitet. Dels ved at være industrielle tekstiler med sikre, driftsøkonomiske fordele.

Fremtidens tekstilløsning

Fremtidens tekstilløsning

Beirholm står for fremtidens tekstilløsninger, der kontinuerligt sikrer:

  • klare valgmuligheder på produkt- og servicepakker
  • kvalitet, design og anvendelse, som i kombination er unik for slutbrugeren
  • driftsmæssige gevinster, der er dokumenterede og markant overstiger merprisen
  • information, dialog og rådgivning, som giver maximal nytteværdi af vores produkt- og servicepakker
Kunderne får tekstilerne til at folde sig ud

Kunderne får tekstilerne til at folde sig ud

Ud over at være smukke og fungere rigtigt, skal tekstilerne bidrage til en mere effektiv hverdag.

For undersøgelser viser, at op mod 80% af en tekstilkundes omkostninger går til håndtering af produkterne. Derfor har effektivitet i brugen høj prioritet i vores udviklingarbejde.

Et eksempel er sengetøj, hvor Beirholms Væverier som de første har afskaffet ret og vrang. Nu lægges det hurtigere på – uden fejl – og har samtidig fået et design, der gør sengetæpper overflødige! Det sparer yderligere tid for personalet hos hoteller, rederier og institutioner.

På restauranter åbner vores udvalg af designs og farver for mange muligheder, der kan understøtte stedets image, skabe specielle temaer og variationer mellem morgen-, frokost- og aftenopdækninger.

I plejesektoren giver de nye farver og mønstre i vores sengetøj en mere hjemlig atmosfære på hospitaler og plejehjem. Og alt er udviklet med tanke på tid og effektivitet.

De rigtige tekstiler folder sig ud og skaber oplevelser – og Beirholm gør det på den lønsomme måde.

 

Din forretning skaber stærke forbindelser

Din forretning skaber stærke forbindelser

Succes for et leasingvaskeri skabes i stigende grad gennem individuelt løsningssalg. Det kræver ekspertise og grundig rådgivning af kunden, hvis man vil sikre sig kontrakten. Dels om sammensætningen af det optimale sortiment ud fra designs, trends, kvaliteter, priser og idéelle lagerstørrelser. Dels om den daglige logistik og håndtering hos kunden.

Her har viden om – og forståelse for kundens forretningsmæssige udfordringer stor betydning. Og det kan leasingvaskerier få ved et partnerskab med Beirholms Væverier.

Vi er klar med helt opdateret markedsviden om nye højtydende produkter med laveste lifecycle omkostninger. Samtidig kan vi rådgive om tilpasning og udvikling af eksisterende sortimenter, så de kan skræddersys til de enkelte kunder – og alligevel være lønsomme!

Miljø foto